
IDGE Afhaalmenu Februari
Een nieuw afhaalmenu voor de maand februari
Het concept van het afhaalmenu blijft hetzelfde als voorgaande maanden. De meeste voorbereidingen hebben wij gedaan, voor u enkel een kleine inspanning in de keuken.
Voor de maand februari is het afhaalmenu voor de volgende data te reserveren: 5, 6, 12, 13, 14, 19, 20, 26 en 27 februari
4-gangenmenu
Krab en Hollandse garnalen
Venkel | dille | knolselderij | fregola
Marokkaanse zoete aardappelsoep
Ras el Hanout | kippendij | munt | kikkererwten
Kalfsribeye
Champignon | mornaysaus | ui | witlof | aardappeltaartje
Abrikoos & passievrucht
Rizconde | boerenmeisjes | vlierbloesem
*inclusief zuurdesembrood en boter;
*Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen;
3-gangenmenu 37,50
4-gangenmenu 45,00
2x 4-gangen all-in 100,00*
*inclusief fles wijn en friandise voor bij de koffie
Buiten het menu om
Binnen- en buitenlandse kazen met bijpassend garnituur 7,50
Friandise voor bij de koffie 2,50
Wijnen
L’ aureole, Côtes de Gascogne, Frankrijk 15,00
Sauvignon Blanc, Colombard, 2019
Frisfruitig en droog met aroma’s van kruisbessen, limoen en verse bloemen.
Cariñena Cutio Macabeo, Aragon Spanje15,00
Macabeo, Chardonnay 2019
In de smaak lichte houttoets, wat kruidigheid, een plezierig botertje en een aangenaam bittertje. Mondvullend en licht filmend
Quinta das Setencosta, Estremadura, Portugal 15,00
Castelao, Camarate, Tinta Miuda, 2016
Zwart fruit, chocolade, mokka en vanille. In de smaak ook donker fruit, zoethout en laurier.
La Traca, Valencia, Spanje 15,00
Bobal, Tempranillo, 2019
Sappig met tonen van bes, amarenen kers en een tikkie chocolade. Zwoele tannines, rijk glas, soepel gemaakt met toch een aangename bite.