In Den Gapenden Eter
Adres Rapenburg 97
2311 GL Leiden
Tel: 071 5661494

IDGE Afhaalmenu Januari

Een nieuw afhaalmenu voor de maand januari

We willen graag koken en hebben daarom een prachtig afhaalmenu samengesteld. De meeste voorbereidingen hebben wij gedaan, voor u enkel een kleine inspanning in de keuken.

Voor de maand januari is het afhaalmenu voor de volgende data te reserveren: 15, 16, 22, 23, 29 en 30 januari

4-gangenmenu

Mabré van ribeye & eendenlever

Tarte tatin | rode ui | piccalilly

Thaise curry soep

Gamba | linzen | bosui

Gegrilde dorade filet

Bospeen | aardappel gratin | spinazie | antiboise

Champagnetaartje

Ananas | citroengras | gember

*inclusief zuurdesembrood en boter;
*Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen;

3-gangenmenu 37,50
4-gangenmenu 45,00
2x 4-gangen all-in 100,00*
*inclusief fles wijn en friandise voor bij de koffie

Buiten het menu om

Binnen- en buitenlandse kazen met bijpassend garnituur 7,50
Friandise voor bij de koffie 2,50

Wijnen

L’ aureole, Côtes de Gascogne, Frankrijk 15,00
Sauvignon Blanc, Colombard, 2019
Frisfruitig en droog met aroma’s van kruisbessen, limoen en verse bloemen.

Cariñena Cutio Macabeo, Aragon Spanje15,00
Macabeo, Chardonnay 2019
In de smaak lichte houttoets, wat kruidigheid, een plezierig botertje en een aangenaam bittertje. Mondvullend en licht filmend

Quinta das Setencosta, Estremadura, Portugal 15,00
Castelao, Camarate, Tinta Miuda, 2016
Zwart fruit, chocolade, mokka en vanille. In de smaak ook donker fruit, zoethout en laurier.

La Traca, Valencia, Spanje 15,00
Bobal, Tempranillo, 2019
Sappig met tonen van bes, amarenen kers en een tikkie chocolade. Zwoele tannines, rijk glas, soepel gemaakt met toch een aangename bite.