In Den Gapenden Eter
Adres Rapenburg 97
2311 GL Leiden
Tel: 071 5661494

IDGE Afhaalmenu April

Een nieuw afhaalmenu voor de maand april

Het concept van het afhaalmenu blijft hetzelfde als voorgaande maanden. De meeste voorbereidingen hebben wij gedaan, voor u enkel een kleine inspanning in de keuken.

Voor de maand april is het afhaalmenu voor de volgende data te reserveren: 2, 3, 4, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 april en 1 mei

U kunt het afhaalmenu ook op zondag 1e paasdag reserveren.

4-gangenmenu

Black Tiger Gamba

Tofu | Tobico | little gem | limoen

Aspergesoep

Beenham | krielaardappel | peterselie

Kalfssukade

Bloemkool | sjalot | zoete aardappel | jus de veau

Chocolade

Mokka | butterscotch | banaan

*inclusief zuurdesembrood en boter;
*Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen;

3-gangenmenu 37,50
4-gangenmenu 45,00
2x 4-gangen all-in 100,00*
*inclusief fles wijn en friandise voor bij de koffie

Buiten het menu om

Binnen- en buitenlandse kazen met bijpassend garnituur 7,50
Friandise voor bij de koffie 2,50

Wijnen

L’ aureole, Côtes de Gascogne, Frankrijk 15,00
Sauvignon Blanc, Colombard, 2019
Frisfruitig en droog met aroma’s van kruisbessen, limoen en verse bloemen.

Domaine Haut de Mourier, Lanquedoc, Frankrijk 15,00
Viognier 2019
Iets vette structuur, veel steenfruit, wat honing in de smaak, prettige ronde afdronk.

Quinta das Setencosta, Estremadura, Portugal 15,00
Castelao, Camarate, Tinta Miuda, 2016
Zwart fruit, chocolade, mokka en vanille. In de smaak ook donker fruit, zoethout en laurier.

Cariñena Cutio Garnache, Aragon, Spanje 15,00
Garnache, Cariñena, 2019
In de geur licht kruidig hout, elegante smaak, cassis, frisse zuren en zachte houtlagering.

Achtergrond afbeelding