IDGE Afhaalmenu Maart
Een nieuw afhaalmenu voor de maand maart
Voor deze maand hebben wij een prachtig afhaalmenu samengesteld. De meeste voorbereidingen hebben wij gedaan, voor u enkel een kleine inspanning in de keuken.
Voor de maand maart is het afhaalmenu voor de volgende data te reserveren: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 en 27 maart
4-gangenmenu
Oosterse ossenhaas
Green Egg | sen yai noodle | sesam | gember
Artisjokkensoep
Gerookte zalm | dragon | flageolets
Gegrilde heilbotfilet
Kreeftenjus | aubergine | asperge | bospeen | tomaat
Amandel & Amarene
Frangelico | mandarijn | mascarpone
*inclusief zuurdesembrood en boter;
*Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen;
3-gangenmenu 37,50
4-gangenmenu 45,00
2x 4-gangen all-in 100,00*
*inclusief fles wijn en friandise voor bij de koffie
Buiten het menu om
Binnen- en buitenlandse kazen met bijpassend garnituur 7,50
Friandise voor bij de koffie 2,50
Wijnen
L’ aureole, Côtes de Gascogne, Frankrijk 15,00
Sauvignon Blanc, Colombard, 2019
Frisfruitig en droog met aroma’s van kruisbessen, limoen en verse bloemen.
Le Pinada, Lanquedoc, Frankrijk 15,00
Marsanne, 2019
Sappig met een royale inzet, aangenaam droog, heerlijk vol
Quinta das Setencosta, Estremadura, Portugal 15,00
Castelao, Camarate, Tinta Miuda, 2016
Zwart fruit, chocolade, mokka en vanille. In de smaak ook donker fruit, zoethout en laurier.
Cariñena Cutio Garnache, Aragon, Spanje 15,00
Garnache, Cariñena, 2019
In de geur licht kruidig hout, elegante smaak, cassis, frisse zuren en zachte houtlagering.